Reviews from Bowls and Sticks Alkmaar

Recent reviews

5.0
Evy
3 September 2022

Hele goede service en de pokebowl was ook heel erg lekker! Top

Ali Bakker
28 July 2022

Heerlijke bowl. Stond op tijd klaar. Wat ik wel jammer vind is dat als ik online bestel ik kosten moet betalen om af te rekenen met ideal terwijl er geen alternatieve opties zijn. Het is een klein bedrag maar toch...samen met het betaald parkeren voor het ophalen is dat toch jammer.

Reaction from Bowls and Sticks

Beste Ali, bedankt voor de positieve review! Wist je dat het ook mogelijk is om tijdens het online bestellen te kiezen voor pin en/of contant betalen bij afhalen? Op deze manier komen er geen extra bij kijken voor een iDeal betaling ;) hopelijk tot snel weer! Team Bowls and Sticks

Stelder
15 July 2022

Goed gevulde bowl maar beetje flauw van smaak. Gerechten waren nog goed warm bij bezorging.

VJ
5 July 2022

Verkeerde saus maar alsnog heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marije
30 June 2022

Heerlijk, als altijd

Rita
25 June 2022

Heerlijke pokebowls maar ook de lempers, zelf gemaakt, zijn verrukkelijk.

Meijer
17 June 2022

Heerlijk

Jessica
5 June 2022

Snelle en vriendelijke bezorger, pokebowl was heerlijk!

Esta
29 May 2022

We hebben weer zalig gegeten.

Marieke
27 May 2022

Heerlijke bowls! Lekker vers en veel. Wat wel hèèl fijn is, is dat je ook gerechtjes van Mei Mie erbij kan bestellen. Dat was handig, want onze zoon wilde graag mini loempiaatjes en die heeft Bowls&Sticks niet, maar Mei Mie wel. :) Prima combinatie dus. Aanrader!

Esta
27 May 2022

Zoals altijd, heerlijk, vers en op tijd.

Nick
20 May 2022

Erg lekker, zoals altijd.

Andrej
13 May 2022

Dit is echt het allerlekkerste Poke Bowl die wij ooit geproefd hadden! Bestellen hier steeds weer omdat niets anders in de buurt komt van smaak, kwaliteit en versheid van producten. Vandaag ook voor het eerst Ramen besteld. Wat een smulgerecht is dat zeg! Dikke aanrader voor iedereen wie van vers, lekker en grote porties houdt!

Esta
31 March 2022

Heerlijk!!!

Van Bemmel
12 March 2022

Heerlijk! Een echte aanrader

Broekhuis
10 March 2022

De Bowl was heerlijk en goede kwaliteit. Een aanrader dus

Romy
20 February 2022

Alles top zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ton Snijders
29 January 2022
Maarten
16 January 2022

Erg lekker en vers eten. Ook een snelle en vriendelijke bezorger.

Marit Veldt
6 December 2021

Eten was lekker en snel bezorgd. We hadden wel liever gehad dat jullie iets meer tijd hadden genomen, want bij 3 van de 5 miste de zeewier salade terwijl er expliciet voor was gevraagd en bijbetaald. Maar zoals gezegd verder wel lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Bowls and Sticks

Beste Marit, wat vervelend om te horen dat er wat miste bij de bestelling, onze excuses hiervoor! Inmiddels is er een e-mail verzonden met een kortingscode ter waarde van het bedrag van de zeewiersalade voor bij je volgende bestelling (3x €1.-). Hopelijk kunnen wij je hiermee tegemoet komen. Kleine opmerking: de zeewiersalade zal de volgende keer niet apart verpakt worden maar wordt bij de rest van de ingrediënten in de bowl geserveerd. Groetjes, Team Bowls&Sticks

Selma
12 November 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, goed verzorgd.

Marieke
10 October 2021
Anna
2 October 2021
Jurgen
6 September 2021

Bij de pokebowl iets meer rijst! Voor de rest lekker!

Sanne
19 August 2021

Lekker en vers! Heerlijk gegeten

Diana
10 July 2021

Het eten was weer eens heerlijk, de ramen is echt een aanrader, en bovendien snel bezorgd!

Thijmen
3 July 2021
Ellen
1 July 2021

Op afgesproken tijd klaar, vriendelijk personeel. Ik zou graag de mogelijkheid willen hebben minder groenten te kiezen. Ik wilde maar 3 groenten, moest toch een 4de kiezen.

Irene
26 June 2021

Tweede x in 5 dagen tijd besteld. Dit keer een bowl samengesteld en die was geweldig ! Mango en avocado waren eetrijp en lekker vers.

irene
21 June 2021

Heerlijk gegeten. Porties zijn goed, ingrediënten zijn vers en bezorging was prima ! Tot snel weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce Ketelaar
19 June 2021

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

rafael
16 June 2021

Waren op zoek naar een poke bowl vegan voor onze zoon en kwamen bij jullie uit , persoonlijk gaan wij er nooit uit op review , dus besteld voor de eerste keer voor ons 4 , maar het is zeer zeker in de smaak gevallen en voor herhaling vatbaar, was goed op smaak en de portie groot genoeg .

Joyce ♡ Ketelaar
11 June 2021

Altijd heerlijk en snel bezorgd! Ik bestel of haal altijd hier.

Coen
22 May 2021

Overheerlijke en goed gevulde bowls!

Danielle
11 May 2021

Erg lekker en was vrij snel op te halen. Veel keuze uit ingrediënten voor bowls.

Corine van Dijk
10 May 2021

Erg lekker de warme sushi bowl. Met veel groente en zeer smaakvol. De bezorger kwam het zelfs bij onze hotelkamer bezorgen. Topservice!

Paul
8 May 2021

Echt heel lekker gegeten, personeel was vriendelijk en het online bestellen en tijd afspreken ging heel gemakkelijk. Zeker een aanrader. Poké bowls zijn waar dan ook altijd aan de prijzige kant, maar één keer in de zoveel tijd wel waard.

Anoniem
3 May 2021

TE duur!!!!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Bowls and Sticks

Wij vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Voor de prijs die u betaalt voor een bowl krijgt u keuze uit luxere proteïne (o.a. premium rundvlees, zalm sashimi, gamba's etc.), verse groente/fruit (mango, avocado etc.) en ook uit Japan afkomstige ingrediënten (o.a. chuka wakame, furikake, masago etc.). Wist u dat u bij ons ook zelf een bowl kan samenstellen met een keuze voor minder luxe ingrediënten? Neemt u graag contact met ons op zodat wij u daar verder mee kunnen helpen? Hopelijk tot gauw! Team Bowls & Sticks

Bianca
28 April 2021

Het was heerlijk, alleen de warme bowls waren lauw.

De Jong
26 April 2021

Fantastisch snelle levering maar geen smaakvolle en waterige pokebowl

Jordi
1 April 2021

Heerlijke lunch afgehaald bij Bowls and Sticks en thuis met zijn tweetjes opgegeten. Voor herhaling vatbaar.

Mariska
27 March 2021

Goed gevulde Heerlijk verse poke bowls! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bianca
27 March 2021

Zalm en groenten zijn vers. Was heerlijk.

Anoniem
26 March 2021

De ramen was heerlijk en kwam goed warm (heet!) aan.

Romy
20 March 2021

Altijd lekkere bowls, vers en vullend! Bezorging was snel en goed. Altijd een aanrader!

Tat
15 March 2021

Lekker gevarieerde bowl. Snelle service. Zalm smakeloos. Geen notitie welke saus bij welke bowl zat.

Reaction from Bowls and Sticks

Wij vinden het erg jammer om te horen dat de smaak van de zalm niet naar verwachting was. De zalm in onze bowls wordt altijd gemarineerd geserveerd, maar wij kunnen zeker de smaak voor u aansterken. U kunt dit de volgende keer bij ons aangeven en dan zorgen wij dat dit voor u geregeld wordt! Alvast een heel fijn weekend gewenst en hopelijk tot gauw :)

Anoniem
13 March 2021
Pauline Ponsen
12 March 2021

Heerlijk en zag er ook mooi uit

Daphne
7 March 2021
Stepha
4 March 2021

Altijd lekker!!

Boots
21 February 2021

Vers, smaakvol, gezond: subliem! Bestelling stond klaar op afgesproken tijd. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Lars
20 February 2021

Heerlijk gegeten, zag en smaakte erg vers.

Nicky
14 February 2021

Super snel en echt heel nice

Jules
4 February 2021

Dit was godlike! Aanrader!